Makkelijker kunnen we het niet maken, wel leuker

"Microsoft licensing is complex en saai." Makkelijker kunnen we het niet maken, maar door een of meerdere trainingen over dit onderwerp bij te wonen zul je ontdekken dat licensing niet saai hoeft te zijn, en dat je de meest voorkomende vragen kunt beantwoorden. Dit zijn de eerstvolgende trainingen die in Nederland zullen plaatsvinden):

Datum Training Omschrijving
11, 12 en 13 februari 2020 Microsoft Enterprise Licensing Seminar (alleen voor eindgebruikers) Dit driedaags seminar is geoptimaliseerd voor eindgebruikers die zich willen verdiepen in een nieuwe of bestaande Enterprise Agreement (EA), Enterprise Agreement Subscription (EAS) of Server & Cloud Enrollment (SCE). Info...
27, 28 en 29 oktober 2020 Examentraining voor het Microsoft MCP 70-705 licensing examen (alleen voor Microsoft en Microsoft partners) Deze intensieve driedaagse training leidt je op voor het Microsoft 70-705 MCP licensing examen. Info...

Ontvang je de Microsoft Licensing Update nieuwsbrief al?

De Microsoft Licensing Update die op 27 januari 2020 is verspreid bevat gedetailleerde informatie over:

Bovendien bevat deze uitgave vragen en antwoorden over diverse Microsoft licensing-gerelateerde onderwerpen.

Ben je ook geļnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op het gebied van Microsoft licensing? Vraag dan een gratis abonnement aan op onze maandelijkse Microsoft Licensing Update nieuwsbrief. 

Privacy

Deze website gebruikt geen cookies. Wij delen gegevens van cursisten en abonnees niet met derden. Elke nieuwsbrief bevat aanwijzingen waarmee abonnees de bij ons opgeslagen gegevens kunnen inzien en/of wissen.

Deze website © 2020 Didactive BV.