Makkelijker kunnen we het niet maken, wel leuker

"Microsoft licensing is complex en saai." Makkelijker kunnen we het niet maken, maar door een of meerdere trainingen over dit onderwerp bij te wonen zul je ontdekken dat licensing niet saai hoeft te zijn, en dat je de meest voorkomende vragen kunt beantwoorden. Dit zijn de eerstvolgende trainingen die in Nederland zullen plaatsvinden):

Datum Training Omschrijving
27, 28 en 29 oktober 2020 Examentraining voor het Microsoft MCP 70-705 licensing examen (alleen voor Microsoft en Microsoft partners) Deze intensieve driedaagse training leidt je op voor het Microsoft 70-705 MCP licensing examen. Info...
3, 4 en 5 november 2020 Microsoft Enterprise Licensing Seminar (alleen voor eindgebruikers; wachtlijst) Dit driedaags seminar is geoptimaliseerd voor eindgebruikers die zich willen verdiepen in een nieuwe of bestaande Enterprise Agreement (EA), Enterprise Agreement Subscription (EAS), Microsoft Customer Agreement (MCA) of Server & Cloud Enrollment (SCE). Info...

Microsoft Licensing Update

Meest recente uitgave
De Microsoft Licensing Update van september 2020 bevat gedetailleerde informatie over de volgende onderwerpen:

Abonnementen
Sinds april 2020 is een gratis abonnement op de Microsoft Licensing Update alleen beschikbaar voor geselecteerde belangstellenden. Anderen kunnen een regulier abonnement afsluiten. Bepaalde abonnementen omvatten ook de mogelijkheid tot het stellen van vragen en toegang tot vorige edities van de Microsoft Licensing Update. Klik hier voor nadere details, of neem contact met ons op voor een gratis proefexemplaar.

Privacy

Deze website gebruikt geen cookies. Wij delen gegevens van cursisten en abonnees niet met derden. Elke nieuwsbrief bevat aanwijzingen waarmee abonnees de bij ons opgeslagen gegevens kunnen inzien en/of wissen.

Deze website 2020 Didactive BV.